Σε πένθος η χώρα- Στην κηδεία του Σμηναγού Τσιτλακίδη, Μητσοτάκης-Σακελλαροπούλου-Παναγιωτόπουλος

0
269
Σε-πένθος-η-χώρα-Στην-κηδεία-του-Σμηναγού-Τσιτλακίδη,-Μητσοτάκης-Σακελλαροπούλου-Παναγιωτόπουλος

Στην κηδεία του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του την περασμένη Δευτέρα όταν το μοιραίο Phantom έπεσε στην περιοχή της Ανδραβίδας, θα παραστεί αύριο, Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί το πρωί στον Γρανίτη Δράμας όπου και θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία. Το παρών θα δώσουν επίσης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Τα δάκρυα στην κηδεία του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα

Υπενθυμίζεται πως σήμερα Πέμπτη, στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο του Αγίου Ιωάννη Πικερνίου Μαντινείας οδηγήθηκε ο υποσμηναγός Μάριος-Μιχαήλ Τουρούτσικας, που έχασε τη ζωή του κατά τη συντριβή του μοιραίου Φάντομ της Πολεμικής Αεροπορίας την περασμένη Δευτέρα.

Η κηδεία του έτερου πιλότου του μοιραίου Pahntom πραγματοποιήθηκε παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, ενώ το «παρών» έδωσαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης του επικήδειου από την μητέρα του υποσμηναγού, τόσο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας δεν άντεξαν και λύγισαν, μην μπορώντας να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Επίσης στην κηδεία παρευρέθηκαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος (Ι), Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ.

Καθώς και βουλευτές και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και απόστρατοι και εν ενέργεια αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ