Την Πέμπτη 3/7/2025 έγινε συνάντηση του Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Χρυσούπολης κου Σπυρίδων Στάμου και του Δημάρχου Νέστου κ. Σάββα Μιχαηλίδη.
Στην συνάντηση συμμετείχαν Αντιδήμαρχοι του Δήμου, η εντεταλμένη Σύμβουλος του Δημάρχου, μέλη του Σχολικού Συμβουλίου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, εκπρόσωποι του 15 μελούς των μαθητών, κ.α.
Η συνάντηση ήταν εξαιρετικά εποικοδομητική και ο Δήμαρχος άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει το 1ο Γυμνάσιο.
Αρκετά προβλήματα τέθηκαν σε προτεραιότητα επίλυσης με συγκεκριμένες ενέργειες που θα προχωρήσει σύντομα ο Δήμος Νέστου.
Στο τέλος της συνάντησης ο Διευθυντής του γυμνασίου ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την μέχρι σήμερα βοήθεια του και εξέφρασε την ελπίδα να επιλυθούν σύντομα όλα τα προβλήματα του σχολείου.
